FAQ – RENDELÉSEK

Hogyan tudok rendelést leadni?

1. Töltse meg kosarát – Termékek és kuponok A „pénztár” gombra kattintva megnyílik a pénztár oldala, ahol leadhatja rendelését.

Amennyiben rendelkezik ügyfélfiókkal, bejelentkezhet e-mail-címével és jelszavával. Ellenkező esetben regisztrálhat új ügyfélként a lap alján lévő gombra kattintva, vagy leadhatja rendelését ügyfélfiók létrehozása nélkül is. Mondanunk sem kell, hogy cégünkön kívüli harmadik féllel nem osztjuk meg adatait, csak amennyiben a rendelése feldolgozásához szükséges, például termékei elküldéséhez. Alapértelmezés szerint a számlázási adatait szállítási adatként használjuk. Amennyiben azt szeretné, hogy rendelését egy másik címre küldjük, válassza a „Szállítás eltérő címre” opciót, és a szállítási címet ide írja be. Most kiválaszthatja a kívánt fizetési módot.

3. Adja le rendelését Amint ellenőrizte az összes adatot, elolvasta és elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket, befejezheti a rendelését. Kattintson a „Megrendelés” gombra, hogy megerősítse az adatait, és leadja a rendelését.

Köszönjük rendelését!

Mik az ügyfélfiók létrehozásának előnyei?

Számos előnnyel szolgál, ha ügyfélfiókkal rendelkezik:
  • Egyszerre láthatja összes rendelését.
  • Kezelheti számlázási és szállítási címeit, és könnyedén kiválaszthatja őket a következő rendelés alkalmával.
  • Automatikusan részt vesz hűségprogramunkban, amely további kedvezményeket kínál önnek.
  • Krediteket gyűjthet, ha ajánl bennünket barátainak.

Hogyan használhatom fel a promóciós kódokat?

Egy kuponkód beváltásához kattintson a „Bevásárlókosár”-ra. Itt tekintheti meg a termékeket, melyeket meg kíván vásárolni. A jobb oldalon talál egy „Kuponkód” feliratú dobozt: ebbe írhatja be kuponkódját. Majd kattintson a „Kupon elfogadása” gombra, és a bevásárlókosara teljes összege automatikusan frissül. Egy vásárláshoz csak egy kuponkód felhasználása lehetséges.

Amint a „Megrendelés” gombra kattint a pénztár oldalán, nincs lehetőség további változtatásra, javításra vagy kuponkód hozzáadására.


Vissza a GYIK listához