Text Hu Termékeink
Text Hu Termékeink

Összetevőink

A HelloBodynál újraírjuk a szépségipar szabályait, és egyszerre nyújtunk ragyogást, természetes összetevőket és egy szociálisan tudatos életmódot. Ezért hisszük, hogy #naturalisglamorous

Tudatos döntést hoztunk azzal kapcsolatban, hogy mely összetevőket hagyjuk ki az új termékeinkből. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ezek az összetevők nem biztonságosak, hanem inkább a kozmetikai iparon belüli állásfoglalásunkat tükrözi. Ebből kifolyólag összeállítottuk az alábbi listát, amely az új termékekben nem használt összetevőket tartalmazza:

  • Szilikonok és ásványi olajok
  • Hormonális hatóanyagok (például bizonyos UV-szűrők, butil- és propil-parabén)
  • Denaturált alkohol/etanol
  • Az UNEP 2015 meghatározása szerinti mikroműanyagok
  • Bizonyos szulfátok (mint pl. a nátrium-laurét-szulfát)
  • Fenoxietanol/etoxilált anyagok
  • Pálmaolaj (csak olyan pálmaolaj alapú anyagok, amelyek RSPO (Roundtable of Sustainable Palm Oil, Kerekasztal a fenntartható pálmaolaj-előállításért) tanúsítvánnyal rendelkeznek)

Meggyőződésünk, hogy számos olyan természetes alternatíva létezik, amelyek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a kozmetikai termékekben, mint a felsorolt anyagok, és véleményünk szerint jobb választásnak bizonyulnak a készítményeink számára. Annak érdekében, hogy az egy ideje piacon lévő termékek küldetésünknek megfelelően még természetesebbek legyenek, fokozatosan megújítjuk az összetételeiket.

Good Vibes Product Application Im6

Bőrgyógyászati tesztek

Mi a HelloBodynál a termékeink ​​minőségét tartjuk az egyik kulcsfontosságú értékünknek. Ezért minden termékünket egy független német intézet – a Dermatest Institute – teszteli bőrgyógyászatilag, amely mindeddig „kiváló” minősítéssel illette őket. A Dermatest tanúsítványáról ide kattintva olvashat többet. Kattints ide a további információkért a Dermatestről.

Természetes összetevők

A természetesség része a DNS-ünknek. Ezért törekszünk arra, hogy a lehető legtermészetesebb alapanyagokat használjuk a termékfejlesztés folyamán. Jelenleg termékeinkben a természetes eredetű összetevők aránya körülbelül 98%. Ez a 2% segít minket abban, hogy kellemes érzetet biztosító, minőségi termékeket kínáljunk, és tartósítsuk a hatóanyagokat.

Bunny Ears Bedroom Im5
Dsc 0171

Gyártási titkok

Minden egyes termékünket a legjobb összetevőkkel készítjük, mivel kivételes előnyökkel járnak a bőr és a haj számára. Ezek az előnyök részletesen megtalálhatók a termékoldalakon. Minden termékünk Németországban készül, és a természetes eredetű összetevőket szigorú ipari szabványok (ISO 16128 szabvány) szerint mérjük.

Csökkentjük a környezetre gyakorolt hatásunkat

A HelloBodynál az emberekkel, az állatokkal és a természettel való figyelmes és felelősségteljes interakció alapozza meg a döntéseinket. Mivel csak a legjobbat akarjuk a bőrünknek és a környezetünknek, olyan összetevőket választunk, mint pl. a Franciaországból származó rózsaszínű agyag vagy a mexikói Aloe vera. Továbbá, termékfilozófiánknak megfelelően, megtagadjuk az olyan anyagok használatát, mint a parabének, szilikonok, ásványi olajok vagy mikroműanyagok, mivel ezek közvetlen vagy közvetett hatással lehetnek a környezetre, és végső soron károsak lehetnek a természetre, az emberekre és az állatokra.

Továbbá, termékeink legtöbbje (90%-a) vegán. A „vegán” szó használata arra utal, hogy semmilyen állati eredetű terméket nem használtunk a bizonyos termék elkészítéséhez.
Minden vegán termék egyértelműen meg van jelölve. Amennyiben nem szerepel a „vegán” szó, az azt jelenti, hogy a termék nem vegán.
Részletesebb információkért bármikor megtekintheti a kérdéses termék összetevőinek listáját. Emellett jelenleg azon dolgozunk, hogy azoknak a kevés termékünknek, amelyek még ne vegánok, új – vegán – formulát fejlesszünk ki.

Állatokon nem tesztelt

A HelloBodynál az emberekkel, az állatokkal és a természettel való figyelmes és felelősségteljes interakció alapozza meg a döntéseinket. Ezért természetesen hevesen ellenezzük az állatkísérleteket is. Ezenfelül az állatkísérleteket az 1223/2009/EK rendeletnek megfelelően 2009 óta tiltják az EU tagállamokban. Következésképpen a kozmetikai termékeket és azok összetevőit nem szabad állatokon tesztelni. Mivel termékeink kizárólag Németországban készülnek, és az Európai Kozmetikai Rendelet hatálya alá tartoznak, így termékeinket soha nem teszteltük állatokon.

Hb Bb Cream Model Portrait L
Dsc 0107

Fenntartható csomagolás

Az ügyfeleink és a bolygónk jólléte egyformán fontos számunkra – nem mellékesen azért, mert a Föld természetes erőforrásaitól függünk. Ezért szeretnénk tisztelettel bánni vele, és kifejezni hálánkat. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb módozatokat a Föld természeti erőforrásainak védelmére a termékeink tervezési és fejlesztési fázisaitól kezdve. Nagy fontosságot tulajdonítunk annak, hogy termékeink csomagolását egyre inkább fenntarthatóvá tegyük. Emiatt folyamatosan dolgozunk azon terveink megvalósításán, hogy egyre inkább fenntarthatóak legyünk.
Azonban ezek a változtatások sok időt vesznek igénybe: A csomagolásaink minden esetben megfelelnek az Európai Csomagolási Direktívának (94/62/EC), és a formuláink stabilak és biztonságosak maradnak az új csomagolásukban.

Status quo – amit eddig elértünk.

Kozmetikai csomagolásainkhoz 100%-ban újrahasznosítható műanyagot használunk.
Néhány csomagolásunkhoz már PCR (fogyasztói felhasználás után újrahasznosított) műanyagot használunk, és igyekszünk folyamatosan növelni az újrahasznosított műanyag arányát. 2021-ben megkezdjük ennek megvalósítását az összes tubus esetében, így azok körülbelül 60% -os PCR-ből állnak majd. Ezenkívül ahol csak lehetséges, minden dobozhoz újrahasznosított papírt fogunk használni, hogy elérjük a célunkat, és 2021-ben 93%-ra növeljük az újrahasznosított papír arányát. Jelenlegi szállítódobozaink, valamint a töltőanyagok teljes egészében újrahasznosított papírból készülnek és FSC-tanúsítvánnyal (Forest Stewardship Council®) rendelkeznek.

Üveget is használunk csomagolási célra. A műanyaghoz képest az üveg könnyebben és végtelen sokszor újrahasznosítható. Sajnos nem használhatunk üveget az utazáshoz, a zuhanyzóban vagy a fürdőkádban használt termékekhez, mert túl magas a törés kockázata.

A megrendelések kiszállítására használt dobozaink 100%-ban újrahasznosított papírból készülnek.

Ingram 20

Belső tesztek

Minden új terméket a belső tesztelő központunk elemzi, amely a csapatunk és a közösségünk tagjaiból áll. Véleményeik beépülnek az új termékek kiadásába, és segítenek a jövőbeli termékeink fejlesztésében.

Fedezze fel termékeinket!

Termékeink