Text Hu Termékeink
Text Hu Termékeink

Összetevőink

A Föld ökoszisztémáját olyan komplex organizmusként lehet leírni, amelyben különböző ciklusok kapcsolódnak össze, hogy egy stabil rendszert alkossanak. Az embereknek felelős módon kell integrálódniuk, ha fenn akarják tartani ezt a stabilitást – és ez érvényes ránk, mint vállalatra is. Ezért minden döntésünk alapja az emberekkel, állatokkal és a környezettel való körültekintő és felelős kölcsönhatás.

Fenntartható csomagolás

Az ügyfeleink és a bolygónk jólléte egyformán fontos számunkra – nem mellékesen azért, mert a Föld természetes erőforrásaitól függünk. Ezért szeretnénk tisztelettel bánni vele, és kifejezni hálánkat. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb módozatokat a Föld természeti erőforrásainak védelmére a termékeink tervezési és fejlesztési fázisaitól kezdve. Nagy fontosságot tulajdonítunk annak, hogy termékeink csomagolását egyre inkább fenntarthatóvá tegyük. Emiatt folyamatosan dolgozunk azon terveink megvalósításán, hogy egyre inkább fenntarthatóak legyünk.

Azonban minden új csomagolási változatot tesztelni kell, hogy megfelelő-e. Biztosítanunk kell formuláink számára a megfelelő védelmet és azt, hogy ne jöjjön létre nem kívánatos kölcsönhatás az alternatív csomagolóanyagok és a termék között – ezek a tesztek pedig bonyolultak, és sok időt vesznek igénybe.

Status quo – amit eddig elértünk.

Kozmetikai csomagolásainkhoz 100%-ban újrahasznosítható műanyagot használunk. 2020. január 1-jétől megváltoztatjuk a tubusok csomagolóanyagát – ettől kezdve minden tubus legalább 55%-ban újrahasznosított anyagot fog tartalmazni. A jövőre nézve az a célunk, hogy minden csomagoláshoz 100%-ban újrahasznosított anyagokat használjunk. Többek között azt is eldöntöttük, hogy több üveget fogunk használni az elsődleges csomagolásokhoz. Az üveget könnyebb újrahasznosítani, mint a műanyagot, természetes módon lebontható, és a folyamat során nem bocsát ki toxinokat a környezetbe.

A megrendelések kiszállítására használt dobozaink 100%-ban újrahasznosított papírból készülnek.

Töltőanyagként műanyag helyett papírt használunk – nem tartalmaz vegyszert, és általában vízben oldódó, biológiailag lebomló tintával nyomtatnak rá.

Szórólapjainkhoz bevonat nélküli papírt használunk. Ez kisebb víz- és energiafelhasználást jelent. Ezenkívül ezt a papírt akár hétszer is újra lehet hasznosítani, és ez a maga során az erdők javára válik.

Ingram 20 Kopie1

Belső tesztek

Minden új terméket a belső tesztelő központunk elemzi, amely a csapatunk és a közösségünk tagjaiból áll. Véleményeik beépülnek az új termékek kiadásába, és segítenek a jövőbeli termékeink fejlesztésében.

Fedezze fel termékeinket!

Termékeink