Szállítási költségek & Kézbesítési időszakok

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS IDŐK
Több mint 40% -kal csökkentettük a szállításkor keletkezett hulladékot. Nem a tökéletességre törekszünk, hanem a valódiságra.

További lépéseket teszünk azért, hogy egy olyan vállalkozást fejlesszünk, mely felelősségteljesen jár el a föld és az ökoszisztéma védelmének érdekében. Ezért úgy döntöttünk, hogy a töltőanyag cseréjével csökkentjük a hulladék mennyiségét a szállító dobozokban. Ez az új papír 100% -ban újrahasznosított, újrahasznosítható és „Blauer Engel” tanúsítvánnyal rendelkezik. Még ennél is jobb, hogy most már csomagonként átlagosan több mint 40% -ot tudunk megtakarítani az új töltőpapírral, és továbbra is biztonságosan szállíthatjuk kedvenc szépségápolási cikkeit otthonába!

Az újrahasznosítás elbűvölő!

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

ORSZÁG SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG *
Magyarország Ingyenes szállítás
Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Belgium, Hollandia, Ausztria, Lengyelország, Luxemburg, Monaco, Svájc 20000 Ft Felett, ingyenes kiszállítás
1300 Ft
Mayotte, Réunion, Guadeloupe, Martinique, Saint-Martin, French Guiana 33000 Ft Felett ingyenes kiszállítás
2000 Ft
Ciprus, Bulgária, Magyarország, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Görögország, Észtország, Írország, Man-sziget, Horvátország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Portugália, Románia, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Andora, Lichtenstein, Norvégia , San Marino 33000 Ft Felett ingyenes kiszállítás
3300 Ft
A világ többi része 40000 Ft Felett ingyenes kiszállítás
6600 Ft

* A lehetséges vámot vagy a helyi adókat a kedvezményezettnek kell megfizetnie.

A szállítási költségeket a beszerzési folyamat során becsüljük meg és frissítjük. Ezek számlázási és szállítási címén alapulnak

KÉZBESÍTÉSI IDŐSZAKOK

Szállítási időpontjaink változhatnak. A megrendelés elfogadását követően kérjük engedjen 1-3 munkanapot, hogy megrendelését feldolgozzuk raktárunkban.

Amikor csomagját elszállították a raktárból, és megkapja a szállítást visszaigazoló e-mailt, kérjük, engedje meg a szükséges szállítási időt. Az Ön számára releváns szállítási időt az alábbi táblázatban találhatja meg.

ORSZÁG SZÁLLÍTÁSI IDŐ
Magyarország 4–7 nap *
Egyesült Királyság, Svájc, más európai országok 2–5 nap *
Németország, Ausztria, Belgium 2-3 nap
Olaszország, Lengyelország 3 és 5 nap
Franciaország 2-4 naps
Francia tengerentúli területek, a világ többi része akár 14 nap*

* Az idő a helyi fuvarozótól és a vámkezelési időtől függően változhat.

Ha a vásárlástól számított 10 napon belül nem kapott szállítási visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal..